Waterontharders

Als er zacht water door je huis stroomt, zul je merken dat je tijd overhoudt. Want theekopjes worden vanzelf schoon, wijnglazen zullen altijd blinkend uit de afwasmachine komen en de badkamer is schoon in een handomdraai. Alles in huis werkt nét iets beter met zacht water; zo geniet je intenser van die eerste espresso in de ochtend, of van die lange douche na een fikse workout.

Een waterontharder zorgt ervoor dat tijdens het ionisatieproces calcium en magnesium, die verantwoordelijk zijn voor de hardheidsgraad van het water, worden vervangen door natrium dat in het water oplost. Het water dat door het ionisatieproces is behandeld, stroomt vervolgens door je leidingen en het systeem regelt dit helemaal vanzelf. Af en toe moeten de ionen regenereren en dat gebeurt door middel van het verwerken met zout. Na dit proces, worden de overblijfselen van het zout worden afgevoerd via de riolering.

Zacht water

Wij leveren o.a. onderstaande waterontharders. Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Regenit onthardingszout

Merk: Regenit

Regenit onthardingszout

Watergenius onthardingszout

Merk: Watergenius

Watergenius Onthardingszout

Waterluxe waterontharder

Merk: Waterluxe

Inclusief 2 zakken zout.

Geef je huis een thuis en geniet van de voordelen van zacht water.

- zacht water
- geen kalk aanslag
- energie besparend
- apparaten gaan langer mee

Waterluxe

Watergenius Green Line

Merk: Watergenius

Deze waterverzachter is een Watergenius pur sang. Het resultaat van maar liefst 30 jaar ervaring en expertise in waterbehandeling.

Kies voor topkwaliteit en voor een efficiënte, milieuvriendelijke werking.
Geniet maximaal van zacht water met een minimale werkingskost.

Watergenius green line

Watergenius Home Water Station

Merk: Watergenius

Inclusief 2 zakken zout.

Watergenius creëerde een uniek en gepatenteerd toestel, de Home Water Station®. Deze filtert in maar liefst negen stappen kalk, chloor, vuildeeltjes en zware metalen uit je leidingwater. Bovendien worden de mineralen geoptimaliseerd en de smaak geneutraliseerd.

Watergenius Home Water Station